
بسياري از شركتها تصور ميكنند كه وب سايتشان اولين و تنها مركز آنلاين برند و كسب و كارشان ميباشد. اما تعداد بي شماري از مصرف كنندگان از شبكه هاي اجتماعي به عنوان نقطه شروع به دست آوردن اطلاعات درباره محصولات و تبليغات، اطلاع از نظر خريداران ديگر، شنيدن پيشنهادات و جستجو براي سرويس هاي خريداران استفاده مي كنند.
امروزه معتبرترين برندها در سايت خود از تركيبي از شبكه هاي اجتماعي نظير فيس بوك، گوگل پلاس، توئيتر، يوتيوب، و پينترست براي ارتباط بيشتر با مخاطبان خود استفاده ميكنند. اگر شما هم ميخواهيد با مخاطبان اين شبكه ها تعامل داشته و از آن ها مشتري هاي جديد جذب كنيد، 6 نكته زير را مطالعه كنيد.
-
به مشتريان امكان دهيد تا بدانند شما در چه شبكه هاي اجتماعي حضور داريد
مطمئن شويد كه بازديدكنندگان سايت شما قادر به ديدن شبكه هاي اجتماعي شما و بازنشر مطالب و محصولات شما در آنها هستند. دكمه هاي اتصال سايت خود به شبكه هاي اجتماعي را به گونه اي در طراحي سايت خود قرار دهيد كه توسط بازديدكنندگان قابل رويت باشد. آيكنهاي دنبال كردن بايد در هدر سايت يا قسمت پايين آن و در تمامي صفحات قرار گيرد. همچنين آيكون بازنشر و لايك بايد در آخر هر پست از سايت كه مطلب آن مفيد و قابل نشر كردن ميباشد تعبيه گردد.
حتما از بازديدكنندگان خود بخواهيد تا صفحه شما را در فيس بوك لايك كنند، برند شما را در توئيتر دنبال كنند، يا به گفتگوي شما در لينكداين بپيوندند. اين روزها در اكثر وب سايتها دكمه هاي شبكه هاي اجتماعي وجود دارد، اما بازديدكنندگان فقط زماني روي آن ها كليك ميكنند كه شما از ايشان خواسته باشيد. بسيار مهم است كه شما آيكونهاي شبكه هاي اجتماعيتان را مطابق با نوع و استايل طراحي سايت خود طراحي كنيد تا چشم هاي بينندگان را به خود جلب كرده و احتمال كليك كردن آن ها روي اين آيكون ها را افزايش دهد.
-
امكان لاگين شدن از طريق شبكه هاي اجتماعي را در سايتتان فراهم آوريد
امكاني ايجاد كنيد تا بازديدكنندگانتان بتوانند با استفاده از اكانتهاي فيس بوك، گوگل و يا توئيتر خود در سايت شما لاگين شوند. اين كار به سايت شما امكان ميدهد تا يك اجتماع دروني ايجاد كند كه فرصت بسيار بزرگي براي به اشتراك گذاري مطالب خود و ارتباط با آن كاربران فراهم ميكند. علاوه بر اين امكان عضويت يا لاگين در سايت با استفاده از اكانت شبكه هاي اجتماعي به جاي پر كردن فرم هاي طولاني و صرف وقت، به بازديدكننده انگيزه بيشتري براي ورود به سايت شما داده و موجب بالا رفتن نرخ عضويت و فعاليت در سايت شما مي شود.
-
طراحي سايت خود را مورد پسند شبكه هاي اجتماعي انجام دهيد
حتما سايت خود را از طراحي تا كدنويسي مطابق با تجربيات كاربران در شبكه هاي اجتماعي و بالعكس توليد كنيد. مثلا در بسياري از صفحات اول سايت ها، محتواي ثابت جاي خود را به محتواهاي متنوع از منابع گوناگون نظير شبكه هاي اجتماعي داده است. در نتيجه چارچوب صفحه اصلي سايت تا حدودي به پنل هاي مدولار تبديل شده كه ميتواند محتواهاي متوعي را در خود جاي دهد. قرار دادن Facebook Open Graph يا همان جستجوي فيس بوك در ميان علاقه مندي كاربران، در صفحه اول سايت بهترين راه براي كنترل حضور وب سايت شما در شبكه اجتماعي فيس بوك ميباشد.
-
محتواي قابل بازنشر توليد كنيد
چقدر خوب است اگر يك مصرف كننده چيزي را پيدا كند كه مورد علاقه اش است اما چقدر سخت است كه آن را از همان صفحه لايك يا بازنشر كند؟ اضافه كردن امكان بازنشر به تمام صفحات داراي محتوا در حال حاضر از ضروريات به شمار مي آيد. تمام محصولات و محتواي سايت شما بايد داراي آيكون هاي بازنشر در شبكه هاي اجتماعي درست بعد از اتمام آيتم باشد كه بازنشر مطلب را توسط مشتريان شما راحت تر كند.
-
سايت خود را با نظرات فيس بوك تركيب كنيد
براي افزايش نرخ تسعير وب سايت، استفاده از نظرات كاربران فيس بوك در سايت مناسب به نظر ميرسد. ميتوانيد در فيس بوك از كاربران خود بخواهيد درباره شما نظر بدهند و بعد آن ها را در سايتتان منعكس كنيد و بازخورد مثبت آن را مشاهده كنيد.
-
مطالب خود را به ويديوهاي يوتيوب ضميمه كنيد
صفحاتي كه داراي ويدئوهاي با كيفيت از يوتيوب يا آپارات در ايران ميباشند داراي رتبه بهتري در موتورهاي جستجو مي شوند، به خصوص آنهايي كه ويدئوهايشان بازديد بيشتري دارد. ويدئو همچنين زمان حضور بازديد كننده در سايت را افزايش داده و نرخ تسعير را بالا برده و نرخ فرار از سايت يا بونس ريت را كاهش ميدهد.
در نهايت، با توجه به اهميت طراحي سايت و شبكه هاي اجتماعي، ديگر طراحي وب سايت بدون ارتباط برقرار كردن آن با شبكه هاي اجتماعي كار مفيدي به نظر نمي آيد. با اين كار علاوه بر افزايش ترافيك سايت و جذب بازديدكننده بيشتر به سايت، رتبه سئوي سايت هم بالاتر رفته و جايگاه سايت در موتورهاي جستجو را نيز بالاتر ميبرد.
محصولات مرتبط :
مقالات مرتبط :