آيا ميدانستيد كه گوگل ميتواند سايت يا وبلاگ شما را از نتايج جستجوي خود محو كند؟!
درحاليكه يك روز سايت شما داراي رتبهاي بسيار خوب در ميان نتايج جستجوي گوگل بوده، به ناگاه اين موضوع برعكس شده و حتي تا ناپديد شدن سايت شما در گوگل نيز پيش ميرود! به گونهاي كه انگار هيچگاه چنين سايتي وجود نداشته است. بدتر از آن اين است كه شما حتي دليل آن را هم ندانسته و نميتوانيد كاري براي اين موضوع انجام دهيد.
در مقاله زير به اختصار 6 اشتباهي كه منجر به جريمه شدن سايت شما توسط گوگل و محو كردن آن از ميان نتايج جستجو ميشود مورد بررسي قرار گرفته است.
1.خريد لينك: مطمئنا با آگهيهايي كه در آنها شما را به خريد صدها بكلينك در سايتهاي ديگر ترغيب ميكنند روبرو شدهايد. به آنها توجهي نداشته باشيد. گوگل به خوبي سايتهايي را كه در آنها به صورت فلهاي لينك به سايتهاي ديگر ايجاد شده را شناسايي و در ليست سياه خود قرار ميدهد. قرار گرفتن لينك شما در چنين سايتهايي كه بعضا محتواي آنها ارتباطي با محتواي سايت شما ندارد، موجب شناسايي شما به عنوان اسپم و حذف سايت شما از نتايج جستجوي گوگل ميشود.
2. ثبت لينك سايت در دايركتوري نامناسب: يكي از راههاي لينك سازي و تبليغات هر سايت، ثبت لينك آن در دايركتوريها ميباشد. بعضي دايركتوريها بسيار معتبر هستند. آنها لينك هر سايتي را قبول نميكنند و قبل از پذيرفتن و درج هر لينك نسبت به بررسي و اعتبار سنجي آن اقدام ميكنند. اما گروهي از دايركتوريها نيز هستند كه هر گونه لينكي را پذيرفته و توجهي به نوع و مشخصات آن سايت نميكنند. قرار گرفتن لينك سايت شما در ميان انبوهي از لينكها كه بعضا ممكن است مطالب به درد نخور و بيارزش در خود داشته باشند باعث ميشود سايت شما از ديدگاه گوگل در رده همان سايتهاي بيارزش قرار گرفته و از ميان نتايج جستجو خارج گردد.
3. استفاده از روش بازاريابي مقالهاي: زماني يكي از روشهاي سئو اين بود كه يك مقاله را به چندين حالت و با استفاده از كلمات مختلف مينوشتند و آن را در سايتهاي مختلف پخش كرده و به سايت خود لينك ميدادند. اما با توجه به تغيير و تحولات فراوان در الگوريتمهاي گوگل و باهوشتر شدن آن، در حال حاضر گوگل به خوبي متوجه يكي بودن مقاله شده و لينك خروجي آن را به عنوان اسپمر شناسايي ميكند.
4. پر كردن صفحه از كلمات كليدي: بعضي افراد براي اينكه صفحه مورد نظرشان با يك كلمه كليدي به رتبه بهتري در گوگل دست يابد، متن خود را از آن كلمه كليدي پر ميكنند. اين كار نهتنها جوابگو نميباشد بلكه موجب ميشود گوگل آن صفحه را به هجو نگاري متهم كرده و جريمه كند. وجود كلمه كليدي در متن قسمت ناچيزي از الگوريتم گوگل را تشكيل ميدهد. بهتر است به جاي انرژي گذاشتن روي استفاده بيشمار از كلمات كليدي، متنهاي جديد و به روز بيشتري پيرامون آن كلمه كليدي نوشته و تا ميتوانيد در سايتهاي ديگر به آن كلمه كليدي لينك ايجاد كنيد.
5. انكور تكست يا متون لنگري نامتعارف و غير طبيعي: اين مورد نيز مانند مورد قبلي يكي ديگر از مواردي است كه افراد قسمت كوچك و كمارزشتري از الگوريتم گوگل را به ميزان زيادي مورد استفاده قرار ميدهند. انكور تكست متني است كه درون يك لينك جا گرفته است. هنگامي كه موس روي يك لينك برده ميشود توضيح كوچكي پديدار ميگردد كه به آن متن لنگري ميگويند. زماني كه گوگل ميخواهد تصميم بگيرد كه متن شما را با چه كلمه كليدي رتبه بندي كند، يكي از سرنخ هايش همين انكور تكستها ميباشد. با توجه به اينكه افراد مختلف از يك انكور تكست مشخص براي لينكهاي شما استفاده نميكنند، چنانچه شما خود به توليد لينك و يك انكور تكست براي آن اقدام كنيد، گوگل متوجه ميشود كه شما مشغول كلاه گذاشتن بر سر او بوده و در نتيجه شما را جريمه كرده و وارد ليست سياه خود ميگذارد.
6. لينكهاي شكسته: چنانچه لينكهايي كه در سايت شما وجود دارند شكسته و نامعتبر باشند، يعني به سايتي منتهي شوند كه آدرس آن سايت تغيير يافته و يا ديگر وجود نداشته باشد، اين امر موجب جريمه شدن سايت شما توسط گوگل ميشود. علت هم اين است كه براي گوگل به روز بودن يك سايت اهميت زيادي دارد. بنابراين صاحب سايت بايد مداما نسبت به چك كردن لينكها و در صورت لزوم تصحيح يا پاك كردن آنها بپردازد.
مقالات مرتبط :